Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Het design van de website heeft een grote verandering ondergaan en is daardoor veel gebruiksvriendelijker geworden. U vindt nu met enkele muisklikken informatie over Hoekman Machinebouw als organisatie, de diensten die door ons verleend worden en de nieuwste projecten die door Hoekman Machinebouw uitgevoerd worden.

Diensten
De verschillende diensten die Hoekman Machinebouw verleent, worden uitgebreid beschreven op de nieuwe website. Wilt u na het lezen van deze informatie meer weten over onze services dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Projecten
De projecten waar Hoekman Machinebouw aan werkt, worden beschreven op de vernieuwde pagina projecten. Afgezien van tekstuele uitleg worden de projecten visueel weergegeven met illustratieve afbeeldingen. De projecten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en zullen in de toekomst aangevuld worden met nieuwe initiatieven.

Hoekman Machinebouw Online
In de toekomst kunt u online op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Hoekman Machinebouw door de nieuwsberichten die op deze pagina weergegeven worden.