PROTOBOUW

Een werktuigbouwkundig ontwerp kan tot in detail uitgewerkt zijn, maar de bouw van een prototype levert altijd nieuwe inzichten op. Deze inzichten kunnen vervolgens worden verwerkt in het basisontwerp. Als u de protobouw aan Hoekman Machinebouw overlaat, is dat bijzonder efficiënt. U komt tijdens de start van het productieproces niet voor verrassingen te staan. Zelfs de productie van de nulserie kunnen we voor u uitvoeren. Daarmee kunt u direct en optimaal produceren, zonder kostbare uitzonderingen, aanpassingen en onderbrekingen. Dat is een kwestie van rendement!

Wilt u meer weten over onze werkwijze of praktijkervaring weten? Kijk dan op onze pagina projecten of neem contact met ons op.

PROJECTMANAGEMENT

Een team van vakkundige engineers en projectleiders staat ons ter beschikking en vormt de basis van ieder succesvol project. Via 3D-ontwerp- en tekentechnieken komen we tot professionele ontwerpen en tekeningen. Wilt u ons inschakelen voor productietekeningen? Of juist de complete front-end engineering bij ons neerleggen? Onze specialisten zijn u graag van dienst. De softwarepakketten waar onze engineers mee werken zijn onder andere: Hicad, Solid Works, Solid Edge, en Autodesk Inventor.

Elk project wordt aangestuurd door een ervaren projectleider die de volledige verantwoording draagt voor een succesvol verloop. Deze vaste projectmanager leidt u hoogstpersoonlijk door het project en is uw contactpersoon. Hij is iemand die uw organisatie door en door kent, weet wat u belangrijk vindt en met wie u snel kunt schakelen. Zo zorgen we voor een strakke projectplanning, adequate productieaansturing en heldere communicatie. Achter de schermen hebben wij een zorgvuldig samengesteld team van vakmensen, dat nauwgezet aan uw project werkt. Het resultaat: een doordachte organisatie die garant staat voor topkwaliteit, korte lijnen en snelheid.

PRODUCTIE

Hoekman Machinebouw beschikt over een  compleet productieapparaat. Hiermee kunnen wij uiteenlopende materialen verwerken, zoals verschillende soorten kunststof, staal, roestvaststaal en non-ferrometalen. Mogelijke  bewerkingen zijn draaien, boren, frezen, plaatbewerking, diversen las- en snijtechnieken, afkant persen, montage hulpmiddelen enz. Uiteraard beschikken wij over het juiste personeel om met deze machines om te gaan en zo tot een optimaal product te komen. Wij werken met goed opgeleide en gekwalificeerde vakmensen die graag met u op zoek gaan naar de juiste oplossing. Daarnaast streven we naar een optimale efficiëntie en de juiste flexibiliteit om ook de meest uitdagende opdracht tot een succesvol einde te brengen.

Wilt u een voorbeeld zien van productie van Hoekman Machinebouw? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Kijk dan op onze pagina projecten of neem contact met ons op.

ASSEMBLEREN & INSTALLEREN

Een van de sterke punten van Hoekman Machinebouw is het samenstellen van verschillende machineonderdelen en aandrijfcomponenten tot complete machines. Assembleren doen wij zowel op onze eigen locatie als bij onze klanten. Daarnaast testen wij voor onze klanten machines en apparaten grondig op juiste werking en levensduur en indien gewenst kunnen wij de bijbehorende testrapporten leveren.

Verder kunnen wij met onze ervaren monteurs de machines opbouwen en plaatsen in uw productiefaciliteit. Uiteraard zijn de monteurs die de machines installeren VCA gecertificeerd, omdat veiligheid en klantgerichtheid bij Hoekman Machinebouw hoog in het vaandel staan.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of praktijkervaring weten? Kijk dan op onze pagina projecten of neem contact met ons op.

BENIEUWD WAT WIJ KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op

Wie we zijn en wat we doen

Hoekman Machinebouw is een jong bedrijf met enthousiaste teamleden die inmiddels al de nodige ervaring hebben met heel verschillende opdrachten. Wij vinden het belangrijk om een praktische, no-nonsense aanpak te hanteren. Op die manier is de oplossing die voor onze klant wordt uitgewerkt, werkbaar en effectief. Zo hebben wij al een heel aantal uitdagende projecten tot een goed einde gebracht en veel mooie resultaten bereikt.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of praktijkervaring weten? Kijk dan op onze pagina projecten of neem contact met ons op.

Bel me terug!

Vul uw gegevens hieronder in en we bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.